Accreditaties

YourFellow heeft verschillende accreditaties. Dit geeft ons bepaalde privileges om ons werk nog beter uit te kunnen voeren. Wat deze privileges inhouden? Snelle ondersteuning bij technische problemen, nieuwe functies (beta) testen voordat deze wereldkundig worden gemaakt en deelname aan exclusieve trainingen. De Fellows leggen jaarlijks examens af om het kennisniveau hoog te houden. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen en rendement realiseren. Lees hieronder meer over onze accreditaties.

Google partner

YourFellow is Google Partner. Google Partner word je niet zomaar! Als Google Partner bewijs je dat je als marketingbureau over alle kennis en expertise beschikt die je nodig hebt om te kunnen werken met de advertentie- en analysetools van Google. Google certificaten waarover de Fellows beschikken zijn onder andere: Google Ads, display advertising, Google shopping, videoadvertenties en Google Analytics.

Meta partner

YourFellow is marketing partner bij Facebook. Dit houdt in dat wij gebruik kunnen maken van extra ondersteuning rondom rapporten, aanbevelingen en support. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en de effectiviteit van onze marketingcampagnes naar een nog hoger niveau tillen.

Leadinfo certified partner

YourFellow is Leadinfo certified partner. Leadinfo geeft inzichten in de bedrijven die jouw website bezoeken. Ideaal om jouw sales-strategie op af te stemmen. Leer je bezoekers kennen en neem pro-actief contact op met bedrijven die jouw diensten hebben bezocht. Daarnaast is Leadinfo een handige graadmeter om te controleren of je de juiste bedrijven bereikt met jouw marketingactiviteiten. 

Sparren met een specialist?

Microsoft partner

YourFellow is Microsoft partner. Bing is de zoekmachine van onder andere Windows 8 en Windows mobile. Wist je dat het marktaandeel van Bing ieder jaar alleen maar verder toeneemt? Ondanks dat het aantal bezoekers alleen maar verder toeneemt, is het aantal adverteerders dat binnen deze zoekmachine adverteert relatief klein. Daarom liggen de advertentiekosten via Bing over het algemeen lager dan via andere advertentiekanalen. Wil je ook gevonden worden via Bing? Neem dan contact op met een van de Fellows.

Channable official partner

YourFellow is Channable Bronze partner. Wij gebruiken Channable als tool om vanuit één plek verschillende datafeeds te genereren, optimaliseren en beheren. Op deze manier koppelen we jouw webshop eenvoudig met Google Shopping, social kanalen, vergelijkingssites, affiliateplatformen of marktplaatsen. Door verschillende regels in te stellen, kunnen we bepalen welke producten we doorsturen naar elk kanaal. Filters die we bijvoorbeeld instellen, hebben betrekking tot voorraad, prijs, opbrengst en categorieën. Naast feed optimalisatie zetten we Channable in voor het opzetten van dynamische Google Ads campagnes.

Bigshopper certified partner

YourFellow is Bigshopper certified partner. Via Google CSS partner Bigshopper is het mogelijk om 20% goedkoper te adverteren in shopping. Werk je niet samen met een Premium CSS partner? Dan betaal je wellicht 25% hogere klikkosten dan jouw concurrentie die wel via Google CSS partners adverteren?

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren