Na een succesvolle editie in het voorjaar is het tijd voor een volgende editie van het YourFellow Event, genaamd: Back to the Future. Deze keer vindt het plaats in ons spiksplinternieuwe kantoor in Zevenbergen.

Op 7 december hebben wij een mooi programma samengesteld waar we je helemaal bijpraten over de laatste online marketing ontwikkelingen. Bovendien nemen we je mee in hoe je om kan gaan met twee grote uitdagingen waar veel ondernemers mee worstelen; namelijk recruitment marketing en online productbeleving & groeipijnen.

Meld je snel aan want het aantal plekken is beperkt. En vol=vol!

Schedule
7 december 2023

13.00 - 13.30
Walk-in

Kom binnen & geniet van een lekker kopje koffie of thee

13.30 - 13:45
Welkomstwoord

YourFellow collega Stefan heeft de ontwikkeling van het nieuwe kantoor begeleid en trapt de middag graag af met een welkomstwoord. 

13.45 - 14.15
Online marketing trends 2024

Maik en Paul nemen je graag mee in de online marketing trends van 2024. Ontdek de laatste ontwikkelingen en maak jouw marketing strategie definitief. 

14.15 - 14.30
Coffee & Tea Break

Tijd voor een refill

14.30 - 15.00
Recruitment Marketing

Gertjan van The Addstore neemt je mee in de wereld van recruitment marketing. Hoe ga je om met de krapte op de arbeidsmarkt en wat zijn de trends om in de gaten te houden voor 2024.

15.00 - 15.45
Pionieren in medialandschap

Bas Tolenaars, Social Media Specialist bij Ajax, heeft van dichtbij de online groei van Ajax meegemaakt en mede mogelijk gemaakt. Wat is het geheim achter het online succes en de voortdurende voorsprong op andere clubs? Hoe zorg je ervoor dat elke campagne, uiting of format aansluit bij de Ajax-filosofie en wat is zijn visie op online media/marketing in de toekomst?

15.45
Borrel & Netwerken

Enjoy good food & company

Details sessions

Online marketing
trends 2024

In een wereld die voortdurend verandert, is het van belang om op de hoogte te blijven van de laatste online marketing trends om je digitale marketingstrategie te versterken.

Met de opkomst van nieuwe technologieën, zoals AI kan je kijk op online marketing totaal veranderen. Hoe zet je deze technologieën op een toegankelijke manier in op een dusdanige manier dat het je merk versterkt? Welke trends vinden er komend jaar plaats binnen onze specialismen, zoals: zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social advertising, etc.

Ondertussen wordt privacy een steeds belangrijker onderwerp. Waar moet je rekening mee houden nu er hoogstwaarschijnlijk meer controle komt vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens? Ondertussen lopen we over van het werk door een tekort aan waardevolle collega’s en is recruitmentmarketing belangrijker dan ooit. Maar hoe pak je dat goed aan? Ontdek de kracht van boeiende visuele content die de sleutel tot succes zijn voor het vasthouden van de aandacht van de doelgroep en het genereren van conversie.

Werkenvoordeprovincie

in-depth session | Gertjan De Waal | The Addstore

Recruitment marketing

De krapte op de arbeidsmarkt is groot. Het vinden van geschikt personeel is voor veel bedrijven lastig. Een vacature op de eigen website plaatsen is allang niet meer voldoende. Hoe kun je succesvol werven en wat zijn trends om in de gaten te houden op de arbeidsmarkt in 2024? Gertjan de Waal, eigenaar van the Addstore, zoomt graag in op arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding in 2024. 

Schaal_Smelten_Ajax

In-depth session | Bas Tolenaars | AFC Ajax

Pionieren in medialandschap

Afgelopen jaren gooide Ajax niet alleen sportief gezien hoge ogen in Europa. Ook werd de voetbalclub door andere clubs gezien als een pionier op marketinggebied. Van 4 miljoen volgers in 2017 is de Amsterdamse club inmiddels gegroeid naar 25.1 miljoen volgers verspreid over de verschillende kanalen. Toeval of een knap staaltje creativiteit en het volgen van een strategisch gedachtegoed?

Bas Tolenaars, Social Media Specialist bij Ajax, heeft van dichtbij de online groei van Ajax meegemaakt en mede mogelijk gemaakt. De hoofddoelstelling waaraan hij dagelijks met het mediateam hard werkt, is het creëren van unieke content met als doel maximaal bereik, impact en (indirecte) inkomsten te realiseren. Wat is het geheim achter het online succes en de voortdurende voorsprong op andere clubs? Hoe zorg je ervoor dat elke campagne, uiting of format aansluit bij de Ajax-filosofie en wat is zijn visie op online media/marketing in de toekomst? Bas geeft je graag een kijkje achter de schermen van Ajax Media tijdens een creatieve en inspirerende sessie.

Co-founder, YourFellow

Paul Rombouts

Paul is mede-oprichter van Yourfellow. Vanuit de ervaringen die hij opgedaan heeft bij gerenommeerde merken weet hij als geen ander het grote belang van data te erkennen. Hij daagt onze klanten dan ook uit om verder na te denken over dataverzameling, privacy en personalisatie op creatieve manier.

Digital Marketing Consultant, YourFellow

Maik Romme

Als Digital Marketing Consultant is Maik dagelijks bezig met het laten groeien van onze klanten. Hierbij ligt zijn focus vooral op Social campagnes en organische vindbaarheid. Tijdens het event op 7 december neemt hij je dan ook graag mee in de ontwikkelingen en trends die ons in 2024 te wachten staan.

Bas_Tolenaars

Social media specialist, AFC Ajax

Bas Tolenaars

Sinds 2015 is Bas Tolenaars actief op de media-afdeling van AFC Ajax. Het verwezenlijken van zijn jongensdroom, namelijk deel uitmaken van de club waar hij zo van houdt, is nu werkelijkheid. Op het gebied van marketing is Ajax al de marktleider in Nederland. 

Het ultieme doel (club breed) is om van Ajax wereldwijd de favoriete ’tweede’ club voor voetballiefhebbers te maken. Wat is het geheim achter het succes van de media-afdeling van Ajax?

 

Gertjan de Waal

Founder, The Addstore

Gertjan de Waal

GertJan is communicatiestrateeg en eigenaar van the Addstore. Sinds 1991 is hij actief in het vakgebied van arbeidsmarktcommunicatie. Gertjan heeft een voorliefde voor het meetbaar maken van communicatie. Dagelijks ondersteunt hij met zijn collega’s grote opdrachtgevers binnen de (Rijks)overheid, zorg en commerciële sector met marketing- en arbeidsmarktcommunicatie. 

co-founder, yourfellow

Stefan Klok

Stefan is mede-oprichter van Yourfellow. Opdrachtgevers helpt hij graag via slimme social media campagnes het maximale resultaat te behalen. De afgelopen periode heeft hij de verbouwing van ons nieuwe kantoor begeleid. Kortom: Stefn is dé aangewezen persoon om iedereen welkom te heten in ons nieuwe kantoor en de aftrap te doen van ons event. 

Schrijf je direct in voor dit exclusieve event

Benieuwd geworden? Meld je dan snel aan aangezien het aantal plekken beperkt is. Aanmelding is gratis en kan uiterlijk tot 30 november. 

Bij een last-minute afmelding (5 dagen vooraf) zijn wij genoodzaakt om € 40,- kosten in rekening te brengen.

Hidden
Hidden
Naam(Vereist)
Ik neem iemand mee
Naam gast
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Yourfellow behoudt het recht om na aanmelding de inschrijving definitief te maken.

Vragen?

Heb je specifieke vragen over dit evenement? Neem dan contact op met Yourfellow via info@yourfellow.nl of via 0168 852645