Bedankt voor je bezoek aan het Back to the future event

Hi trendwatcher!

Wij willen de mensen die het Back to the Future event hebben bezocht heel erg bedanken voor hun komst. Het was een erg leerzame en inspirerende dag met een mooie opkomst. We kijken terug op onze tweede editie die minstens net zo geslaagd was als de eerste. 

We hopen dat jullie net zoveel plezier hebben beleefd aan onze keynote sprekers, de in depth sessies en de gezellige gesprekken tijdens de borrel als wij. Daarnaast hopen we dat jullie de gelegenheid hebben gehad om waardevolle inzichten te vergaren, nieuwe connecties te maken en kennis te maken met de nieuwste technologieën.

We hebben de hoogtepunten van vandaag in beeld gebracht en de beste foto’s kun je hieronder vinden. Ook willen we de kernpunten en presentaties van vandaag met je delen, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Als je onze ondersteuning nodig hebt, schroom dan niet om contact op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

Hartelijk dank aan iedereen! We verheugen ons al op ons volgende evenement en hopen jullie daar weer te zien. Zonder jullie aanwezigheid zou het evenement nooit zo’n groot succes zijn geworden.

Tot snel!
YourFellow

Keynote takeaways

Online marketing trends 2024

Maik en Paul - Online marketing trends 2024

Het zal niemand ontgaan zijn dat artificial intelligence (AI) steeds groter en belangrijker wordt. De verwachting is dat AI in 2024 een enorme groei gaat doormaken, waardoor de wereld van de online marketing voorgoed gaat veranderen. Search, foto en video gaat een grote verandering doormaken, door de ontwikkelingen van AI. Hoe speel je hierop in als bedrijf? En wat zijn de mogelijkheden?

Maik en Paul vertelden er alles over tijdens deze sessie van het Back to the future event.

Recruitment Marketing

depth session

Gertjan de Waal - Recruitment Marketing

Ondanks de lage economische groei blijft de arbeidsmarkt de komende jaren heel krap. Ingegeven door de krapte wordt recruitment marketing steeds meer een boardroom issue. Geen mensen is geen productie, is geen groei. Maar hoe zorg je er als bedrijf voor dat je je werknemers behoud en helpt ontwikkelen? En hoe blijf je als bedrijf authentiek? 

Gertjan van The Addstore nam je op 7 december mee in de wereld van recruitment marketing en de belangrijkste trends om in de gaten te houden voor 2024.

depth session

Bas Tolenaars - Pionieren in medialandschap​

Bas Tolenaars, Social Media Specialist bij Ajax, heeft van dichtbij de online groei van Ajax meegemaakt en mede mogelijk gemaakt. Wat is het geheim achter het online succes en de voortdurende voorsprong op andere clubs? Hoe zorg je ervoor dat elke campagne, uiting of format aansluit bij de Ajax-filosofie en wat is zijn visie op online media/marketing in de toekomst?

Bas gaf een kijkje in het medialandschap van het voetbal en hoe de social media van Ajax is geworden zoals die nu is.

Presentatie AFC Ajax

Eens vrijblijvend sparren?

We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken wat je uitdagingen op het gebied van online marketing zijn.

Sfeerimpressie

Presentatie Paul & Maik
Presentatie Ajax

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren