YourFellow opent de deuren van splinternieuw kantoor

Met opwinding en trots kondigt online marketing bureau YourFellow zijn verhuizing aan naar het nieuwe kantoor in het Brabantse Zevenbergen. Het kantoor bevindt zich in het centrum, dat de afgelopen jaren getransformeerd is tot een aantrekkelijke kern met een prachtige haven. Dit zorgt voor een geweldige locatie voor YourFellow. Danny Dingemans, wethouder van de gemeente Moerdijk, kwam dit heuglijke moment samen met YourFellow vieren. Verhuizing een belangrijke mijlpaal

De verhuizing naar het nieuwe kantoor wordt als een belangrijke mijlpaal gezien door de drie jonge ondernemers Paul Rombouts, Stefan Klok en Michael Oomen. In slechts 6 jaar tijd zijn ze uitgegroeid van een startende onderneming naar een organisatie met inmiddels 11 collega ́s. Daarnaast hebben ze recent een FD Gazellen Award gewonnen en is YourFellow daarmee bekroond als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook zijn ze genomineerd voor twee prestigieuze Dutch Search Awards, waarvan de uitreiking op 1 december 2023 plaatsvindt. De nominaties heeft het bedrijf verdiend door de geleverde prestaties voor opdrachtgevers Bracefox en Equalité. Met de verhuizing naar het nieuwe pand is YourFellow klaar om door te groeien en belooft het een mooie toekomst voor hun opdrachtgevers en medewerkers te worden.

Een inspirerende, creatieve en collaboratieve werkomgeving

Dit nieuwe hoofdkantoor, een jaar lang volledig gerenoveerd, weerspiegelt de visie van YourFellow om een inspirerende, creatieve en collaboratieve werkomgeving te creëren. Het biedt niet alleen een comfortabele en moderne plek voor het getalenteerde team van YourFellow om te gedijen, maar het vertegenwoordigt ook de sterke betrokkenheid van het bedrijf bij (externe) partners en haar klanten om kennis te delen en goed samen te kunnen werken. YourFellow blijft streven naar vooruitgang in alles wat ze ondernemen.

 

Paul Rombouts, medeoprichter van YourFellow, deelde zijn enthousiasme over de nieuwe locatie: “Deze stap markeert een nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf. Ons nieuwe kantoor is niet alleen een fysieke ruimte, maar een symbool van groei en innovatie. We kijken er naar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn en nieuwe zakelijke kansen te verkennen vanuit dit prachtige nieuwe kantoor.”


Stefan Klok, medeoprichter van YourFellow, voegde toe: “Het is geweldig om te zien hoe ons bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid en nu een thuis heeft in het hart van Zevenbergen waar we niet weg willen. We zijn verheugd om onze zakelijke partners en klanten te verwelkomen op onze nieuwe locatie.”

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Sparren met een specialist? 

Over YourFellow

YourFellow is een full-service online marketingbureau dat zich gevestigd heeft als een betrouwbare partner voor bedrijven die streven naar digitale groei en succes. Met een scherp oog voor innovatie en creativiteit levert YourFellow hoogwaardige diensten en oplossingen die klanten helpen om in een snel veranderende digitale wereld te excelleren.

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren