Top 5 gelezen blogs 2018

De online marketing wereld staat nooit stil. Om die reden houden we bij YourFellow het laatste nieuws altijd nauwlettend in de gaten. In sommige gevallen informeren we de buitenwereld zelfs via een uitgebreide blog. Dat deze blogs gewaardeerd worden blijkt wel uit de bezoekersaantallen van onze website in 2018. Duizenden bezoekers hebben onze blogartikelen gelezen het afgelopen jaar. Maar wat waren de meest gelezen blogs van het afgelopen jaar? We hebben een top 5 samengesteld op basis van jullie interesse.

1. Google Sitespeed Calculator

Benieuwd wat voor impact de snelheid van je website heeft op de prestaties van je website? Met de nieuwe Google Sitespeed Calculator bereken je eenvoudig hoeveel bezoekers je misloopt wanneer je te maken hebt met een trage website. Een trage website kost geld. Dat is een ding wat zeker is.

2. Een Google Penalty? Geen probleem!

Een Google Panalty kan een flinke impact hebben op de prestaties van je website. De impact van een penalty kan desastreus zijn voor je bedrijf en organisatie. Met de juiste medicatie maak je je website weer vindbaar als vanouds in Google. Benieuwd? Zo los je een Google Penalty op.

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Sparren met een specialist? 

3. Not Provided keywords zijn verleden tijd met deze tool!

Een doorn in het oog voor de meeste marketeers. Not provided keywords. We willen natuurlijk weten welke zoekopdrachten in Google hebben gezorgd voor die ene transactie of dat ingevulde contactformulier. Wanneer je immers weet waar je klant naar zoekt, kun je daar op inspelen met je website. Met de Keyword Hero oplossing wordt je data nog accurater in Google Analytics.

4. Online marketingtrends 2018

Trends en lijstjes doet het altijd goed. Maak daar een combinatie van en je hebt een gouden formule te pakken. Ook voor YourFellow werkte dit fenomeen in 2018 erg goed. Met duizenden weergaven kunnen we concluderen dat een grote groep MKB’ers actief op zoek is naar nieuwe online marketingtrends om toe te passen binnen de organisatie. Benieuwd wat de trends waren van 2018? Bekijk de online marketing trends voor het MKB.

5. Facebook Messenger

Facebook Messenger is een ontzettend populair platform. Zo is Facebook Messenger in Amerika zelfs nog groter dan Whatsapp in Europa. Met Facebook Messenger marketing kun je je bedrijven een extra boost geven. Denk aan het automatiseren van veel gestelde vragen of als marketing tool om extra verkopen te genereren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees onze blog.

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren