Van thuiswerken naar een eigen kantoorruimte

3 jaar geleden zijn we op het idee gekomen om onze krachten te bundelen en naast onze fulltime baan andere Mkb-bedrijven te ondersteunen met hun online marketing werkzaamheden. In het begin hebben we dit langzaam opgebouwd met bedrijven om ons heen.

Verbluffende resultaten: Groei is de enige constante

Van hobby naar werk

Na verloop van tijd is dit op zo’n manier gegroeid dat we het niet meer gingen redden in onze avonduren en in de weekenden. We begonnen van onze fulltime job een parttime job te maken en de rest van de dagen te vullen met onze werkzaamheden voor YourFellow. Daarnaast hebben we wat meer gedaan aan acquisitie en dat leverende al snel meer werk.

Na verloop van tijd is dit op zo’n manier gegroeid dat we het niet meer gingen redden in onze avondur. Om dit nu vanuit huis te doen leek ons niet verstandig, we wilden graag werk en privé gescheiden houden. Zo zijn we in het laatste kwartaal van 2020 op zoek gegaan naar een geschikte bedrijfsruimte om onze online marketing werkzaamheden uit te voeren. Aangezien we alle drie opgegroeid zijn in Zevenbergen was onze criteria ook om ons hier te vestigen. Na een kleine zoektocht zijn we uitgekomen bij een mooie ruimte in het centrum van Zevenbergen. Zeg nu zelf, wie wil er nu niet uitkijken op de nieuwe haven en op een vrijdagmiddag lekker een vrijdagmiddag borrel doen in het centrum? We begonnen van onze fulltime job een parttime job te maken en de rest van de dagen te vullen met onze werkzaamheden voor YourFellow. Daarnaast hebben we wat meer gedaan aan acquisitie en dat leverende al snel meer werk.

Eind 2020 was het dan zover, we hebben de sleutel gehad van onze nieuwe ruimte. Hier moest natuurlijk nog veel aan gebeuren, en daarnaast moesten we natuurlijk ook even bedenken hoe we het moesten gaan inrichten. Gelukkig vond Maaike van Studio Knott het super leuk om voor ons een ontwerp te maken met daarbij onze wensen erin verwerkt. Ze kwam met schitterende tekeningen met daarbij de afmetingen zodat we met alles aan de slag konden gaan. De tekeningen waren overigens zo duidelijk dat meerdere mensen dachten dat dit al de indeling was van ons pand. Was het maar zo’n feest, we moesten immers nog beginnen om het zo mooi te laten worden.

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Sparren met een specialist? 

Stefan was op dit moment net gestopt met zijn werkzaamheden bij Renova en had nu wat extra tijd om zijn schilderkunsten uit te voeren. Een keer wat anders, maar gelukkig had hij vroeger in zijn vakantieperiodes al wat ervaring opgedaan.

Halverwege januari is het dan zover, we kunnen onze spullen laten komen. Met Corona in ons achterhoofd had Michael al besloten om de spullen met lange levertijd al een tijdje daarvoor te bestellen zodat we niet voor verassingen kwamen te staan. Binnen no time stond onze ruimte vol met bureaus, bureaustoelen en kasten. Naja, eigenlijk vol met dozen. We moesten onze Ikea producten namelijk nog in elkaar zetten, altijd leuk toch Michael? Hij dacht de kleine bureaulades wel even in elkaar te zetten, voor het kleinste product wel 50 schroeven en andere onderdelen. Gelukkig is het allemaal gelukt, al hadden we er iets meer tijd voor nodig dan we op voorhand dachten.

Nu konden we door met de verlichting, dit dachten we even zelf te doen maar uiteindelijk hebben we toch besloten dit te laten uitvoeren aangezien we natuurlijk niet echt een lichtplan hadden. En niemand graag wilde rommelen met elektriciteit.  We keken vooral naar wat we mooi vonden. Om natuurlijk goed te kunnen werken is licht wel een belangrijk element. Via ons netwerk hebben we dit dan ook uiteindelijk laten uitvoeren. Aangezien we natuurlijk in het centrum zitten hadden we natuurlijk best wat bekijks, iedereen is natuurlijk benieuwd wat er gaat komen. Je zag letterlijk de handen op het raam zitten zodat ze even goed konden kijken. Gelukkig zijn we nu ook op het punt gekomen om onze huisstijl te uiten middels stickers op onze ramen en wanden. Dit is toch wel echt de kers op te taart, zeg nu zelf.

Al met al hebben we er dus ruim een maandje over gedaan om onze kantoorruimte op te knappen en in te richten zoals we het graag wilden zien. Inmiddels zitten we al enkele weken op kantoor en hadden we natuurlijk graag een grootse opening gehouden, maar helaas zit dat er in de huidige tijd niet in. Hopelijk kunnen we dat nog ergens inhalen. We kijken er in ieder geval naar uit om jullie te mogen ontvangen.

Update 9-2021

Ondertussen zitten we al bijna 10 maanden in onze nieuwe kantoorruimte en hebben nog het een en ander veranderd aan ons interieur. We merkten dat onze kantoorruimte wel erg hol klonk en dat het ‘mannelijk’ ingericht was. We hadden namelijk alleen maar een paar bureaus, bureaustoelen en wat kastjes neergezet zodat we zo snel mogelijk aan de slag konden. Het werd dus tijd voor wat verandering. Zo hebben wij contact opgenomen met Anouk Anink, een interieur styliste. In samenwerking met Anouk hebben we wat veranderingen toegepast in onze kantoorruimte. Zo hebben we de ‘lege’ ruimte voor de bespreek ruimte opgevuld met een hoge tafel met hoge stoelen en met een mooie kleed eronder. Aan deze tafel lunchen we dagelijks gezellig met elkaar en praten we gezellig bij. Daarnaast hebben we de muren aangekleed met mooie stickers, en andere decoraties. Ook hebben we een kast met planten en andere leuke decoraties geplaatst, en staan er nog 2 bakken met planten. Bij de ingang hebben we wat houten cirkels aan de muren gehangen die dienen als kapstokken en staat er nog een kleine houten plank met een plant erop en een fiets die eronder hangt. Tot slot hangt er aan het raam aan de voorkant nog een luxaflex.

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Bracefox krijgt een organische kick-start door middel van  AI 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren