YourFellow groeit: 2 nieuwe Fellows

YourFellow is een online marketingbureau in Zevenbergen, West-Brabant en bedient klanten door het hele land. Het bedrijf is inmiddels 2 jaar geleden opgericht door Stefan, Paul en Michael. Door de nieuwe stroom aan klantvragen én ontwikkelingen binnen de markt hebben we ons team uitgebreid met twee nieuwe Fellows. Bekijk het complete team. Zo blijven we voorop qua kennis en kunnen we voor de complexe vraagstukken van onze klant specialistisch werk afleveren. We stellen ze graag aan jullie voor.

Glenn Beljaars

Glenn is de koning van de elektronische pen. Achter zijn toetsenbord zal hij onze klanten bedienen als het gaat om nieuwe blog- en nieuwsartikelen, SEO geoptimaliseerde teksten én whitepapers. Glenn is al jaren actief als communicatiespecialist in Breda en past perfect binnen ons team. We zijn dan ook enorm verheugd op het feit dat Glenn is aangesloten bij ons team.

Floris Wulffele

Floris is inmiddels een échte senior binnen de e-commerce. Zijn werk voor o.a. Dekbed-Discounter.nl, Splenter schoenen en My Jewellery is bekroond met o.a. een Dutch Search Award, een European Search Award én een plek op de officiële Succes Story pagina van Facebook zelf. Floris is 3 jaar werkzaam geweest bij het internationale marketingbureau Dept en is klaar om de klanten van YourFellow verder te helpen. Met Floris aan boord is YourFellow klaar om iedere webshop nóg harder te laten groeien. Zijn kennis van Google Shopping, productfeeds én Social Media advertising maken YourFellow in één klap topspeler als het gaat om advertising voor webshops. Heb je een webshop en ben je benieuwd of je het maximale uit je Google Shopping of Facebook campagne haalt? Laat Floris eens meekijken. Neem contact met ons op.

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren