Fanbase opbouwen met een chatbot!

TandenBleken-Thuis.nl is dé nummer #1 webshop als het gaat om het bleken van je tanden. Dagelijks vinden honderden beauty fans hun weg naar de webshop om hun slag te slaan. 

YourFellow.nl kreeg de opdracht om een fanbase op te bouwen voor het bedrijf. Het bedrijf wilde namelijk veel meer halen uit zijn bestaande klanten, om zo een langdurige relatie met ze op te bouwen.

Binnen no-time honderden bezoekers toegevoegd aan de fanbase

Bereik klanten via een kanaal met hoge engagement

Niet-converterende bezoekers omzetten naar converterende bezoekers

Korting via een pop-up

95% van de websitebezoekers verlaat de website zonder een bestelling te plaatsen. Wij hebben deze bezoekers een unieke aanbieding voorgeschoteld in de vorm van een leuke korting. Bezoekers konden namelijk vanaf de website een kortingscode met 5% korting ophalen op hun mobiele telefoon in de Facebook Messenger App.

YourFellow heeft ons erg goed geholpen bij het opbouwen van onze fanbase. Wij zijn dan ook erg tevreden en kijken uit naar langdurige en duurzame samenwerking!

Floris Wulffele
Eigenaar Tandenbleken-thuis.nl

Chatbot neemt het werk uit handen

Iedere bezoeker die geïnteresseerd was in de kortingscode, kreeg een geautomatiseerd welkomstbericht op zijn of haar telefoon. Wanneer de klant de interactie aanging met onze chatbot, ontving de klant wederom automatisch een kortingscode.

Verbluffende resultaten: Groei is de enige constante

Bezoekers van de website wilden maar al te graag de kortingscode in ontvangst nemen. Honderden bezoekers gingen het gesprek aan met onze chatbot. De lijst met fans die een kortingscode wilt ontvangen groeit nog iedere dag.

Niet alleen bouwde het bedrijf een fanbase op; als klap op de vuurpijl was de maand april ook nog eens de maand met de meeste transacties ooit in de geschiedenis van het bedrijf én daar heeft onderstaande actie flink aan bijgedragen..

Sparren met onze specialisten?

Chatbots, de vervanger van e-mail?

Alle gebruikers die hadden aangegeven een kortingscode te willen ontvangen van TandenBleken-Thuis.nl, kregen een unieke aanbieding toegestuurd tijdens Koningsdag.

In tegenstelling tot e-mailmarketing wordt een bericht verstuurd via Facebook Messenger 4x zo vaak gelezen, het is dan het kanaal met de hoogste engagement cijfers. Maar liefst 86.7% van de ‘kortingscode fans’ hebben het bericht geopend op hun mobiele telefoon, waarbij bijna 25% van deze fans aangaf wel of geen kortingscode te kunnen gebruiken. Van de gestuurde kortingscode werd vervolgens dankbaar gebruik gemaakt!

Op deze manier communiceert het bedrijf op een unieke manier met haar klanten op een zeer vooruitstrevende manier.

Alle gebruikers die hadden aangegeven een kortingscode te willen ontvangen van TandenBleken-Thuis.nl, kregen een unieke aanbieding toegestuurd tijdens Koningsdag. In tegenstelling tot e-mailmarketing wordt een bericht via Facebook Messenger 4x zo vaak gelezen. Maar liefst 86.7% van de ‘kortingscode fans’ hebben het bericht geopend op hun mobiele telefoon, waarvan bijna 25% van deze fans aangaf wel of geen kortingscode te kunnen gebruiken. Op deze manier communiceert het bedrijf op een unieke manier met haar klanten op een zeer vooruitstrevende manier. Voor de eigenaren staat het vast: Messenger Marketing is de toekomst.

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Chatbot draagt bij aan betere dienstverlening voor Abortuskliniek Stimezo

Fanbase opbouwen met een chatbot!

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren