Online marketing bureau Breda

Ben je op zoek naar een online marketing bureau rondom Breda en wil je effectief groeien met jouw bedrijf? Dan helpt online marketing bureau YourFellow je graag verder! YourFellow bestaat uit een team gecertificeerde online marketeers die de online marketingstrategie van jouw bedrijf kan vaststellen, uitvoeren en optimaliseren. Op dit moment helpen wij tientallen bedrijven, verspreid over heel het land en zelfs buiten de landsgrenzen, om dit doel te verwezenlijken. Dit doen wij onder anderen met zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media advertising, marketing automation, CRO en display advertising.

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0461
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0216
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0266

Als online marketing bureau in omgeving Breda willen we voor onze opdrachtgevers groei realiseren.

Samen groei realiseren, daar krijgen we juist energie van! Daarom werken we nauw met onze opdrachtgevers samen. De eerste stap in het realiseren van de groei is het plannen van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we samen met de klant de doelstellingen vast en bepalen we het plan van aanpak. We maken een plan van aanpak waarin we de verschillende accounts blootleggen en learnings uit trekken.

Natuurlijk gaan er al erg veel dingen goed. Met de tools en kennis die wij in huis hebben, kunnen wij precies zien hoe en waar jouw bedrijf nog kan optimaliseren om de online doelen te behalen. Daarom proberen we zo veel mogelijk onderwerpen uit te leggen en begrijpelijk te maken aan onze klanten. We nemen de klant aan de hand mee in de online marketingwereld. Misschien denken sommige mensen wel eens dat het robots zijn die campagnes inrichten, conversies optimaliseren, een goede strategie bedenken en deze vervolgens verder ontwikkelen. Maar geloof ons; we zijn net échte mensen! 😉

Ons team bestaat uit gedreven, jonge en gecertificeerde online marketeers die samen één doel voor oog hebben: jouw bedrijf online laten groeien! Wij zijn een online marketing bureau, gevestigd in de omgeving van Breda (Zevenbergen). We bestaan uit een team van ervaren en enthousiaste digital marketing consultants. Wij krijgen erg veel energie wanneer we de beste resultaten bereiken voor onze opdrachtgevers. Met persoonlijk contact, een informele samenwerking, regelmatige communicatie en een duidelijk plan van aanpak zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online vindbaar is, kijken we naar nieuwe kansen en optimaliseren we jouw online advertenties. Iedere online marketeer van YourFellow zet zich hier met de volle 100% voor in. De branche, waarin jouw onderneming zich bevindt maakt in principe niet uit. Kijk maar naar onze cases.

Diensten

Verschillende diensten binnen marketing automation zetten wij in om de doelgroep op het juiste moment met de juiste, gepersonaliseerde content te bereiken.

Sparren met een specialist? 

Online marketingbureau YourFellow helpt jouw onderneming graag!

Ons team houdt van uitdagingen. Het mooiste wat er is is wanneer we de verwachtingen en uitdagingen waar we voor staan realiseren door het toepassen van de kennis waarover we beschikken.

Online groei bewerkstelligen? Inspelen op de klantreis van jouw doelgroep? Het optimale resultaat halen uit iedere campagne en organisch of adverterend bovenaan in Google staan? YourFellow helpt je graag! Kijk maar naar de succesverhalen van onze huidige opdrachtgevers om er zeker van te zijn dat we ook jouw bedrijf online verder kunnen laten groeien.

Geen uitdaging is te groot! Met persoonlijk contact en de beste begeleiding gaan we samen voor een prachtig resultaat, waardoor jouw online onderneming draait als nooit tevoren!

Meer weten?

Wij vertellen je graag alles over onze diensten.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op .

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren