Niet scoren, maar resultaat leveren en groeien.

De doelstelling verschilt, de werkwijze blijft hetzelfde. Wij werken volgens deze 6 stappen aan de doelstellingen van jouw bedrijf. 

Wij starten met een intake, waarin we met elkaar kennismaken. Passen wij bij jou en pas jij bij YourFellow. We leren elkaar en jouw business kennen. We bespreken jouw wensen en lichten onze werkwijze graag mondeling toe.

Is er een klik, dan starten we de samenwerking. We duiken in jouw account(s) en analyseren wat we zien. Zijn er quick wins te behalen en kunnen we learnings halen uit bestaande data?

Met elkaar bepalen we de doelen die je voor ogen hebt. Meer leads genereren, webshop sale verhogen, geschikt personeel werken, naamsbekendheid vergroten of een andere vraag? Op basis van jouw wensen en doelen bepalen we de strategie.

Voordat we daadwerkelijk starten, willen de basis op orde hebben. We richten Google Analytics, GA4, Google Tag Manager en Hotjar in. Hiermee kunnen we alle activiteiten doormeten en effecten van onze marketingactiviteiten inzichtelijk maken. Prettig voor jou, maar ook voor ons! Wij voeren graag optimalisaties door op basis van data.

Op basis van de strategie gaan we daadwerkelijk ‘gas geven’. We gebruiken de kanalen en advertenties die passen bij jouw doelgroepen. Van zoekmachine adverteren, social media advertising en content tot het adverteren via marketplaces. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Meten is weten! We monitoren de online marketing activiteiten en voeren continu optimalisaties door. De resultaten koppelen we periodiek aan je terug. Digitaal, fysiek of via een dashboard? Wat jij het prettigst vindt!

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren