Affiliate

“Samen kom je verder, dan alleen”. Een uitspraak die perfect aansluit op het gedachtegoed van affiliate marketing. Met affiliate marketing profiteer je van het bereik dat andere platformen hebben. Platformen die er weer voor zorgen dat interessante doelgroepen de weg naar jouw website/-shop weten te vinden. YourFellow is gespecialiseerd in affiliate marketing en zet graag via publishers een stap in de richting van jouw kpi’s.

PvG©-20210903_83A4062
PvG©-20211203_83A7039
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0240

Wat is affiiate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing, waarbij adverteerders worden gepromoot door publishers. Affiliate marketing is aantrekkelijk wanneer je de naamsbekendheid, autoriteit en het aantal conversies van jouw website/-shop wilt verhogen. Daarnaast is een groot voordeel van affiliate marketing dat het werkt volgens het ‘no cure, no pay’ principe. Dit houdt in dat je pas betaald wanneer een transactie heeft plaatsgevonden. Een transactie binnen affiliate marketing houdt in: een aankoop voor jou én een klein percentage voor de publisher.

Wil je als opdrachtgever aan de slag met affiliate marketing, dan word jij gezien als de adverteerder. Het product of dienst dat je wilt vermarkten, vindt plaats via publishers. De publisher promoot dit op zijn/haar website, social kanalen, via e-mailmarketing of Google Ads.

YourFellow als bruggenbouwer

Zie ons in het affilate landschap als bruggenbouwers. Wij bouwen een netwerk aan bruggen tussen jouw merk en de verschillende publishers en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk mensen via deze bruggen bij jou terechtkomen. Dit doen we met slimme inhaakacties, uitnodigingsmails, toffe bannersets en veel meer. 

Kiezen we voor een marketplace? Kleine publishers? Welke producten en commissies kunnen we aanbieden en welke doelgroep willen we aanspreken? Genoeg vragen die we in een slimme strategie beantwoorden. Een strategie waarmee we werken naar de stip op de horizon. We regelen de technische inrichting en gaan live met het affiliate-programma. Daarna blijven we acties uitvoeren, testen en optimaliseren. Alles met als doel het maximale uit jouw website/-shop te halen.

Diensten

Verschillende diensten binnen affiliate marketing zetten wij in om de naamsbekendheid van jouw merk en het aantal conversies te verhogen.

Sparren met een affiliate-expert? 

Verschillende voordelen van affiliate marketing:

We helpen je graag met affiliate marketing

YourFellow helpt verschillende opdrachtgevers met het opzetten van affiliate marketing. We hebben veel ervaring met affiliate marketing, waardoor we jou kunnen voorzien van een deskundig advies. Hierbij werken we als tussenpersoon van de adverteerder (jij) en de publishers. Uiteraard is één taak hierin om te zorgen dat alle orders worden gecontroleerd en commissies juist worden toegekend. 

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren