Content

Pakkende content is key om jouw organisatie, product of dienst onder de aandacht brengen bij de beoogde doelgroep. Denk bij de ontwikkeling van content dus goed na voor welk doeleinde je het maakt en deelt met de wereld. Wil je bouwen aan je autoriteit door een whitepaper te delen? Of wil je jouw doelgroep verleiden een product te kopen via een advertorial? De Fellows gaan graag met je in gesprek om een strategie op te stelen die aansluit bij jouw marketingdoeleinden. Let’s go!

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0244
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0171

Waarom met content creatie & -marketing aan de slag?

Of je meer leads wilt verzamelen, meer webshop sales wilt genereren of de naamsbekendheid wilt verhogen? Met content creatie en -marketing aan de slag gaan, is voor ieder bedrijf een uitstekend idee. Onder content creatie en -marketing verstaan we het creëren en verspreiden van relevante content die een meerwaarde opleveren voor jouw doelgroep. Verschillende redenen om met content creatie en -marketing aan de slag te gaan, zijn:

  1. Het vergroten van de naamsbekendheid: Door waardevolle content te creëren en te delen, kan jouw bedrijf zijn naamsbekendheid vergroten bij de doelgroep.
  2. Het genereren van leads: Door middel van content marketing kan een bedrijf waardevolle leads genereren door potentiële klanten te informeren en te inspireren met waardevolle informatie.
  3. Het vergroten van de betrokkenheid van de doelgroep: Door regelmatig kwalitatieve content te creëren, kan een bedrijf de betrokkenheid van de doelgroep vergroten.
  4. Het verbeteren van de reputatie: Door middel van kwalitatieve content kan een bedrijf zich positioneren als een autoriteit op een bepaald gebied.
  5. Het stimuleren van conversies: Door middel van gerichte en relevante content kan een bedrijf potentiële klanten overtuigen om tot conversie over te gaan.
  6. Het verbeteren van de zoekmachine ranking: Door kwalitatieve content te creëren die relevant is voor de doelgroep en aansluit op het zoekgedrag kan een bedrijf de rankings binnen zoekmachine en meer organisch verkeer genereren.

Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine optimalisatie zetten wij in om de organische vindbaarheid van jouw website te verhogen. 

Sparren met een contentspecialist? 

Content marketing: het aantrekken en binden van potentiële klanten.

Een doel van content marketing is het aantrekken en binden van potentiële klanten. Wij helpen je graag met het creëren van toffe, waardevolle content, zoals SEO-teksten, blogs, categorieteksten, whitepapers, social media posts en e-mail marketing.

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Bracefox krijgt een organische kick-start door middel van  AI 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren