Display en video marketing

Aandacht. Het is de basis om jouw doelgroep in de activatie-modus te krijgen. Je product of dienst kan nog zo mooi, handig of effectief zijn, als niemand er vanaf weet, is de kans op een succes klein. Display en video marketing hebben dit principe goed begrepen en zijn effectieve methode voor het vergroten van de zichtbaarheid en het bereiken van jouw doelgroep.

PvG©-20211203_83A6922
PvG©-20210903_83A3917
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0205

Display marketing

Je bent op zoek naar nieuwe schoenen en de schoenen die je hebt bekeken, zie je later terugkomen op een website, zoals nu.nl. Herkenbaar? Dit is een voorbeeld van de inzet van Display marketing. Display advertenties zijn heel effectief om de naamsbekendheid van een bedrijf, product of dienst te verhoren, nieuwe bezoekers naar de website te genereren en uiteindelijk een sales te laten plaatsvinden. Met de inzet van display marketing kan gericht worden geadverteerd op doelgroepen, regio’s, onderwerpen, profielen en specifieke websites.

Remarketing

Display banners worden vaak ingezet voor het verhogen van brand awareness, leads en verkopen van producten. Aan de andere kant kan het een hele mooi rol vervullen in de verdere klantreis. Potentiële klanten die al eerder interesse hebben getoond, kun je via remarketing terughalen naar jouw website of -shop en alsnog laten converteren. Wist je dat terugkerende bezoekers eerder geneigd zijn om te converteren en de kosten van remarketing relatief laag zijn?

Een webshop gebruikt vaak dynamische display advertenties om te zorgen dat je (wanneer je de cookies niet hebt verwijderd) alsnog wordt achtervolgt met exact de producten die je hebt bekeken op de webshop, of zelfs al aan je winkelmandje hebt toegevoegd zonder het te kopen.

Diensten

Verschillende diensten binnen display en video marketing zetten wij in om de zichtbaarheid rondom jouw bedrijf, product of dienst te vergroten:

Sparren met een SEO-expert? 

Video marketing

Naast display marketing speelt ook video advertising een belangrijke rol in het ‘branden’ van een merk, product of dienst en in het bouwen aan naamsbekendheid. Een voordeel van video marketing is dat je meer ruimte hebt om je boodschap te verwerken. Daarbij speelt dat de targeting opties, zeker binnen het advertentienetwerk van YouTube, erg uitgebreid zijn. Zo kun je heel gericht targetten op zoekgedrag, interesse of demografische gegevens.

Een contentstrategie die aansluit op bedrijfsdoelstellingen

Het is cruciaal om jouw contentstrategie aansluit op de bedrijfsdoelstellingen die je hebt. Dit geldt niet alleen binnen display, maar zeker ook voor video marketing. Afhankelijk van je doelstelling kies je bijvoorbeeld met wat voor soort video je deze doelstelling kunt realiseren. Wil je een betere vindbaarheid realiseren en werken aan je autoriteit. Dan is een organische inzet van jouw video voldoende. Liever werken aan awareness en conversies? Geef je video dan een boost onder jouw doelgroep via een gerichte advertentie.

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren