Leads genereren

Het is een wens van veel bedrijven: leads genereren. Contact- en offerte-aanvragen? Een e-mailbestand uitbreiden? Het zijn verschillende doelen die bedrijven hebben en klinken ontzettend mooi. Dat is het ook! Van lead naar klant is een kleine stap. We zetten graag een onweerstaanbare leadgeneratiestrategie voor je op.

Waarom met leadgeneratie aan de slag?

Meer leads betekent meer verkopen! Dat is positief voor jouw omzet. Via leadgeneratie verzamel je gegevens van potentiële klanten. Het doel van deze gegevens? Met hen communiceren wanneer zij een oriëntatie- of aankoopproces starten. Bij leadgeneratie gaat het niet alleen om daadwerkelijke verkopen van diensten of producten, maar ook het herkennen van doelgroepen die geïnteresseerd zijn in hetgeen jouw bedrijf levert.

Onze aanpak naar
leadgeneratie

Jouw wens is duidelijk. Je wilt namelijk aan de slag met leads genereren! First things first! We starten met een intake, waarin we met elkaar kennismaken. Passen wij bij jou en pas jij bij YourFellow? Wat voor business heb je? Wie is jouw doelgroep? Hoe ziet de markt eruit, waarin je opereert? We bespreken het in een open gesprek.

Is de klik aanwezig, dan starten we een samenwerking. We duiken in je account(s) en halen informatie naar boven over jouw huidige manier van leadgeneratie. Wat voor activiteiten zet je al in? Wat werkt? Wat werkt niet? Is dit de eerste keer dat je met leads genereren aan de slag gaat? Geen probleem! Dan richten we alles vanaf scratch af aan in.

Samen gaan we harde doelen stellen ten aanzien van het genereren van leads. Hoeveel leads wil je genereren? Hoeveel van jouw leads worden uiteindelijk klant? En dus de vraag: wat mag een lead kosten? Op basis van jouw wensen, doelen en onze vragen bepalen we de strategie die we gaan hanteren.

Voordat we daadwerkelijk starten, willen we de basis op orde hebben. We richten Google Analytics, GA4, Google Tag Manager en Hotjar in. Hiermee kunnen we alle activiteiten doormeten en effecten van onze marketingactiviteiten inzichtelijk maken. Bijvoorbeeld: hoeveel leads we genereren in een bepaalde periode en via welk kanaal. Prettig voor jou, maar ook voor ons! Wij voeren graag optimalisaties door op basis van data.

Op basis van de strategie gaan we daadwerkelijk ‘gas geven’. We gebruiken de kanalen en advertenties die passen bij jouw bedrijf, doelgroepen en informatiebehoefte. Verschillende diensten die we mogelijk inzetten voor het generen van jouw leads zijn: 

Meten is weten! We monitoren de online marketing activiteiten en voeren continu optimalisaties door. Alles met als doel om tegen zo laag mogelijke kosten, zoveel mogelijk leads te genereren. De resultaten koppelen we periodiek aan je terug. Digitaal, fysiek of via een dashboard? Wat jij het prettigst vindt!

Download vrijblijvend onze whitepaper over B2B-leadgeneratie.

5 redenen om met leadgeneratie aan de slag te gaan:

Nog niet overtuigd? Dan geven we graag nog verschillende redenen waarom je zou moeten starten met het genereren van leads!

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren