Marketing automation

Je hebt een website waar het nodige verkeer op binnenkomt. Alleen blijven het aantal leads achter. Hoe kunnen we het aantal leads met online marketing verhogen? En hoe kunnen we van deze leads daadwerkelijk klanten maken? Marketing automation is het antwoord op deze vragen. Met marketing automation kunnen we persoonlijke en volledig geautomatiseerde berichten laten zien aan jouw doelgroep. We volgen het gebruikersgedrag van de bezoeker op de voet en via triggers zetten we jouw websitebezoekers om in leads en uiteindelijk klanten.

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0461
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0216
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0266

Wat is marketing automation?

Marketing automation werkt volgens het principe dat je de doelgroep voorziet van een specifieke boodschap op het moment dat deze er behoefte aan heeft. Dit is mogelijk door data van de website te combineren met verschillende kanalen, zoals chatbot en e-mailmarketing. Om triggers in richten werken we met marketing automation software, zoals Sharpspring. Via deze software is het voor ons mogelijk om alle klantdata met elkaar te verbinden en een marketingfunnel/-machine te maken, waarbij de behoeften van de klant naadloos aansluiten op de fase in de funnel.

De voordelen van marketing automation:

Diensten

Verschillende diensten binnen marketing automation zetten wij in om de doelgroep op het juiste moment met de juiste, gepersonaliseerde content te bereiken.

Sparren met een marketing automation-expert? 

E-mail marketing en chatbots: dé kanalen binnen marketing automation

Verschillende kanalen die perfect aansluiten op het gedachtegoed van marketing automation, zijn chatbots en e-mailmarketing. Beide kanalen maken het mogelijk om jouw doelgroep van exact de informatie te voorzien, waar ze op dat moment behoefte aan hebben. 

E-mailmarketing

Dagelijks ontvang je tientallen mails van bedrijven in je mailbox. Hoe val je in dit geweld op? Juist! Door personalisatie en  mails met informatie te versturen waar jouw doelgroep op dat moment behoefte aan heeft. E-mailmarketing kunnen we op verschillende manieren toepassen: van leadgeneratie tot een onderzoek naar de klanttevredenheid. Daarbij zijn alle activiteiten te meten. Is een mail wel of niet geopend? Wat is het meeste gelezen artikel? Etc.

YourFellow is Sharpspring-partner. We zetten geautomatiseerde e-mailflows op, waarmee we precies inspelen op jouw doelgroep en de behoefte. Van een welkomst e-mail tot customer reactivation; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Chatbots

Een chatbot maakt het voor jouw doelgroep mogelijk om op ieder moment in contact te komen met jouw bedrijf. Chatbots zijn het ideale middel om data te verrijken, leads te genereren, marktonderzoeken uit te voeren of een klantenservice te starten. Wij duiken in jouw doelgroep en zetten alle vragen of behoeften die zij hebben uiteen. Via geautomatiseerde flows zorgen wij dat jouw doelgroep de juiste antwoorden ontvangt en/of acties onderneemt. Lees de case over onze opdrachtgever Stimezo Zwolle en ontdek welke toffe resultaten wij behalen via een chatbot.  

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Bracefox krijgt een organische kick-start door middel van  AI 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren