E-mail marketing

Je inbox stroomt dagelijks vol met mailings en nieuwsbrieven van bedrijven. Hoe val je op in dit geweld? E-mailmarketing is een krachtig en effectief marketingmiddel. Hiermee aan de slag gaan, is zeker geen onverstandige keuze. Wanneer je e-mailmarketing op een goede manier inzet, creëer je continue zichtbaar, bind je potentiële klanten en verhoog je de omzet. 

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0461
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0216
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0266

Wat is e-mail marketing?

Voordat we verder ingaan op onze dienstverlening ‘e-mailmarketing’, is het goed om te weten wat we hieronder verstaan. E-mailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij je jouw (potentiële) klanten direct benaderd via e-mail. Het doel van e-mail marketing is huidige en nieuwe klanten informeren, overtuigen of over te laten gaan tot actie (aankoop/aanvraag).

De voordelen van e-mail marketing:

Diensten

Verschillende diensten binnen marketing automation zetten wij in om de doelgroep op het juiste moment met de juiste, gepersonaliseerde content te bereiken.

Sparren met een e-mailmarketing expert? 

Relevantie is de sleutel tot succes

De tijd dat je een algemene nieuwsbrief uit kon sturen, is voorbij. Vandaag de dag is relevantie essentieel om overeind te blijven in het geweld van e-mailmarketing. De boodschap die jij voor de ontvanger hebt, moet dus volledig aansluiten op de behoefte die de eindgebruiker heeft. Wanneer dat het geval is, heb je de grootste kans dat de lezer overgaat tot het uitvoeren van een actie. 

E-mail campagnes met een hoge ROI

In eerste instantie zou je het misschien niet verwachten, maar wist je dat e-mailcampagnes heel rendabel zijn en na de set-up relatief weinig tijd kosten. Waar je periodieke mailings vaak handmatig verstuurt, regel je automatische flows vaak eenmalig is. Na de set-up is het zaak dat e-mails – na het activeren van de trigger – automatisch worden verzonden. Uiteraard komt hierbij maatwerk aan te pas. Heeft iemand bijvoorbeeld een product aangeschaft en weet je dat dit na een bepaalde periode waarschijnlijk op is, dan is het mogelijk om deze persoon van een reminder te voorzien dat hij/zij het product weer moet aanschaffen. Wij helpen je graag bij het inrichten van deze en tal van andere flows.   

Een vliegende start met e-mail marketing

Ben je overtuigd dat je met e-mailmarketing aan de slag moet gaan? En wil je e-mailmarketing uitbesteden? Wij hebben veel ervaring met e-mailmarketing en weten precies welke plaats e-mailmarketing moet innemen in de totale marketingmix. Een eerste stap in de samenwerking is het bepalen van de doelstelling en de strategie die gaat bijdrage aan deze doelstelling.

Vervolgens starten we met het creëren van een gedegen basis. Zo richten we een database in met segmentatie en ontwikkelen we een design voor het e-mailtemplate. Zo zorgen we voor een vliegende start. Uiteindelijk werken we toe naar uitgebreide segmentatie en verschillende geautomatiseerde flows. We blijven stappen zetten om de database te verrijken en zijn continu bezig om de resultaten te verbeteren via A/B testen in de flows. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

 

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren