Marketplaces

Amazon & bol.com: het zijn grote spelers die veel invloed hebben op het online koopgedrag van de consument. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan de helft van de online consumenten drie of meer aankopen doet bij een van deze grote platformen? Als webshop wordt het moeilijk om tegen Amazon en bol.com op te boksen. Dus… if you can’t beat them, join them! YourFellow helpt jou met marketplace advertising om de kansen die marketplaces bieden met beide handen aan te pakken. Ready om jouw bedrijf online te laten groeien?

PvG©-20210903_83A4274
PvG©-20210903_83A3891

Tref met marketplace advertising jouw doelgroep op het juiste moment

Wanneer je adverteert via een online marketplace trek je meer bezoekers naar jouw website én breng je jouw product verder onder de aandacht. Een groot voordeel van het vermarkten van een product op een marketplace is dat je jouw bezoeker op een beïnvloedbaar moment aantreft. Deze heeft vaak al besloten een bepaald product aan te schaffen. Door de juiste inzet van advertenties kan adverteren via vergelijkingssites of marketplaces zeer effectief zijn. Laten de fellows daar juist veel ervaring mee hebben.

Impressies X Conversies X Reviews

Bol.com, het is een van de bekendere marketplaces in Nederland. Om (organische) verkopen te stimuleren binnen het platform zijn er drie factoren waar we invloed op uitoefenen. De factoren zijn: impressies, conversies en reviews. 

Voordat we invulling geven aan de factoren, is het zaak om de basis op orde te brengen. We optimaliseren de listings via een feed optimalisatietool, zoals Channable, en bevorderen daarmee de organische vindbaarheid.

Terug naar de factoren. Impressies en conversies stimuleren we door het adverteren op de juiste zoektermen. Daarnaast zetten wij mailingcampagnes op om reviews te verzamelen. Koop je zelf wel een iets zonder review? Social proof is ontzettend belangrijk. Niet alleen stimuleert dit een aankoop, ook geeft een review je een positief effect in het gratis zoekoverzicht van bol.com.

Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine optimalisatie zetten wij in om de organische vindbaarheid van jouw website te verhogen. 

Sparren met een marketplace-expert? 

De voordelen van adverteren via een marketplace:

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren