Naams­bekendheid

Het verhogen van de naamsbekendheid (awareness) is een wens die zowel nieuwe als bestaande bedrijven hebben met hun producten en of diensten. Wij zetten verschillende diensten en kanalen in, waarbij we inspelen op  herinnering, herkenning en het creëren van voorkeur. Hogere doelen? Vertrouwen wekken, een voorkeurspositie creëren en de afzet vergroten.

Naamsbekendheid verhogen vanuit een sterke propositie

Naamsbekendheid verhogen; een activiteit waar (bijna) ieder bedrijf mee bezig is. Hoe zorg je ervoor dat je in het online ‘geweld’ opvalt? Een krachtige propositie biedt hierin houvast. Hoe ga je jouw bedrijf, dienst of product in de markt zetten? Wat maakt jou uniek en hoe kun je je het beste positioneren ten opzichte van jouw concurrenten? Onze strategen grijpen deze uitdaging graag aan.

Onze aanpak naar meer
naamsbekendheid

Helder! Je wilt de naamsbekendheid verhogen voor jouw nieuwe of bestaande bedrijf, product of dienst. We starten met een kennismaking, waarin we jou en het bedrijf beter leren kennen. Wat voor business heb je? Wie is jouw doelgroep? In welke markt begeeft jouw bedrijf zich? We bespreken het in een open, vrijblijvend gesprek.

Is er van beide kanten een klik, dan is een samenwerking een logisch vervolg. Het wiel opnieuw uitvinden is zonde. We duiken in jouw accounts en analyseren jouw activiteiten en behaalde resultaten. Wat werkt wel en wat werkt niet? Inzichten die we meenemen in de strategiebepaling. Vanaf scratch beginnen? Ook zeker geen probleem!

Samen gaan we harde doelen stellen in het verhogen van de naamsbekendheid van jouw organisatie, product of dienst. KPI’s waarop we de resultaten kunnen afrekenen zijn onder andere: direct verkeer, bereik, frequentie, video views en CPV/CPM. Op basis van jouw wensen, doelen, positie in de markt én onze vragen stellen we een ijzersterke strategie op.

We starten de campagnes pas wanneer het fundament is gelegd. We richten Google Analytics, GA4, Google Tag Manager en Hotjar in. Hiermee kunnen we de effecten van onze campagnes nauwkeurig doormeten. Bijvoorbeeld hoe groot het bereik van een specifieke campagne is of hoe vaak een video is afgespeeld. Deze statistieken zijn prettig voor jou, maar ook voor ons. Hierop kunnen we perfect bijsturen.

De strategie ligt en de basis is op orde. Tijd om daadwerkelijk gas te geven. We gebruiken de kanalen en campagnes die passen bij jouw bedrijf, product of dienst én gaan voor die voorkeurspositie in de markt! Verschillende diensten die we mogelijk inzetten in het verhogen van de naamsbekendheid, zijn:

Meten is weten. We monitoren alle online marketing activiteiten en voeren voortdurend optimalisaties door op basis van de data. Het doel is om tegen zo laag mogelijke kosten zo veel mogelijk bereik te realiseren én de naamsbekendheid te verhogen. De behaalde resultaten koppelen we periodiek terug. Digitaal, fysiek of via een dashboard. Waar jouw voorkeur naaruit gaat.

Een gedegen social media strategie draagt bij aan het verhogen van de naamsbekendheid.

De voordelen van naamsbekendheid:

Waarom moet je vandaag nog starten met het verhogen van jouw naamsbekendheid?

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren