Personeels­verwerving

Nooit eerder was de krapte op de arbeidsmarkt zo groot. Het gevecht tussen bedrijven om geschikt personeel te werven is in volle gang. De tijd dat sollicitaties binnenstroomden, is dan ook echt verleden tijd. Het actief werven van geschikte kandidaten en hiermee in contact blijven is belangrijker dan ooit. Laat online marketing hierin uitkomst bieden en YourFellow een gedegen online recruitment aanpak hebben!

Kandidaten werven via een succesvolle wervingsreis

Solliciteren voor een nieuwe baan is zeker niet niks. Het is een grote verandering in iemand zijn leven. Goed om hier zorgvuldig mee om te gaan en de doelgroep ‘langzaam’ te enthousiasmeren voor een nieuwe baan. Wij werven kandidaten via een gedegen online recruitment aanpak. Binnen deze wervingsreis onderscheiden wij vier fasen: awareness, interest, consideration en decision. Zo bereiken wij de kandidaat op de juiste manier en op het juiste moment. Daarnaast is employer branding key om op te vallen in het geweld van de arbeidsmarkt. Hoe onderscheidend ben jij? We denken hier graag over mee. 

Onze aanpak naar
personeelsverwerving

Je wilt personeel werven en selecteren voor jouw organisatie? Of je bent een recruitmentpartij die de werving en selectie voor een organisatie uit handen neemt? Dan ervaar je de ‘krapte’ op de arbeidsmarkt als geen ander. YourFellow helpt jou in deze hectiek met een gedegen online recruitment aanpak in het werven van geschikte kandidaten. First things first! Wat voor organisatie heb je? Naar welke kandidaten ben je op zoek? Welke activiteiten heb je al ondernomen? Vragen die we in een open gesprek beantwoorden.

We hebben een goed gevoel bij elkaar en starten een samenwerking. We duiken in je accounts en analyseren bestaande recruitmentactiviteiten. Welke activiteiten werken wel en welke niet? Bestaande resultaten nemen we mee in een nieuwe strategiebepaling.

Wat maakt jouw organisatie uniek? Wie en hoe groot is de doelgroep is? Welke informatie is voor hen aantrekkelijk? Via welke kanalen is de doelgroep te bereiken en wat mag een geschikte kandidaat kosten? Op basis van jouw wensen en doelen en onze vragen en kennis, stellen wij een strategiebepaling op. Een strategie, waarin we invulling geven op de kpi’s die we samen hebben bepaald.

We gaan pas live met de campagnes wanneer een goed fundament is weggezet. Google Analytics, GA4, Google Tag Manager en Hotjar worden ingericht. Hierdoor kunnen we alle marketingactiviteiten doormeten. Hoeveel kandidaten bereiken we? Hoeveel personen vervolgen vanuit de campagne de weg naar de vacatures of de werken bij-pagina? En hoeveel kosten zijn er aan een sollicitatie verbonden? Op basis van deze inzichten kunnen wij de activiteiten monitoren en optimaliseren.

Go! Tijd om gas te geven met de verschillende kanalen en campagnes. We zetten diensten in die aansluiten op de doelgroepen en de verschillende behoeften die zij hebben. Verschillende diensten die we mogelijk inzetten om geschikte kandidaten te werven zijn:

Data is cruciaal in het monitoren en optimaliseren van campagnes. Het doel is namelijk om tegen zo laag mogelijke kosten, zoveel mogelijke geschikte kandidaten te werven! De resultaten nemen we periodiek met je door. Digitaal, fysiek of via een real-time dashboard.

Benieuwd hoe wij voor ELLBRU geschikte kandidaten werven?

Waarom personeel werven via online marketing? We geven je 4 redenen:

Nog niet overtuigd? Dan geven we graag nog verschillende redenen waarom je zou moeten starten met het online werven van personeel. 

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren