Social media advertising

Je wilt meer resultaat boeken met social media? Laten we samen aan de slag gaan met social media advertising. Social media advertising is een effectieve manier om de doelgroep over te laten gaan tot actie. Door jouw social media kanalen op een goede manier in te zetten met de juiste strategie, maken we deze kanalen effectief én winstgevend.

PvG©-20210903_83A4412
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0171
PvG©-20210903_83A3903

Waarom aan de slag met social media advertising?

Op de mogelijkheden van social media staat geen limiet. Je volgensaantallen vergroten? Bouwen aan je imago? Een relatie aangaan met jouw doelgroep? Social media advertising geeft hier invulling aan. Bovendien biedt social media de mogelijkheid om meer verkeer naar je website te trekken, met extra conversies als gevolg. Wist je dat jouw social media activiteiten invloed hebben op jouw rankings binnen de zoekmachine? Voldoende redenen om vandaag nog te starten met social media advertising. 😉

Adverteren op verschillende social platformen:

De Fellows kunnen jou helpen met het adverteren op verschillende social media platformen. Afhankelijk van jouw doel en de doelgroep promoten we jouw bedrijf, product of dienst op de volgende platformen:

Diensten

Verschillende diensten/kanalen binnen social media advertising zetten wij in om jouw doelstellingen te realiseren.

Sparren met een social advertising expert?

Social media advertising inzetten in de customer journey

Social media advertising draagt bij aan het realiseren van branding-, leadgeneratie- en sales-doelstellingen. Wij werken altijd via een funnelstrategie, waarin we jouw doelgroep op het juiste moment, met de juiste content bereiken. In deze funnelstratie zetten we verschillende fasen uiteen, te weten: See, Think, Do en Care. In de See-fase werken we aan je naamsbekendheid, in de Think-fase zorgen we voor kwalitatieve websitebezoekers en nemen we twijfel weg. In de Do-fase is het tijd voor actie! In deze fase gaan we voor daadwerkelijke aankopen of het genereren van leads. Aftersales en klanten omzetten naar ambassadeurs? Daar geven we in de care-fase invulling aan.

(Dyanamische) remarketing via social media: effectief én winstgevend

Het mag duidelijk zijn; social media kan een hele mooie rol vervullen in de klantreis. Wist je dat je potentiële klanten – die al eerder interesse hebben getoond in jouw product of dienst – via (dynamische) remarketing op social media kan terughalen naar jouw website of -shop en alsnog kan laten converteren? Dit is effectief én winstgevend. Terugkerende bezoekers zijn namelijk eerder geneigd te converteren dan nieuwe bezoekers.

Social funnel

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Een greep uit onze succesverhalen

Thunderkraft ervaart het resultaat van een goede Google Ads voorbereiding tijdens Black Friday

Meer resultaat met Performance Max voor Studio Sanita

Chatbot draagt bij aan betere dienstverlening voor Abortuskliniek Stimezo

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren