Webshop sales

Je wilt meer omzet uit je webshop genereren? Daar helpen we je graag bij. Afhankelijk van jouw doelgroep en de producten die je verkoopt zetten wij een ijzersterke strategie op. De doelgroep op het juiste moment – met de juiste content – in de customer journey bereiken; daar gaan we voor!

Traffic, CTR en AOV

Met onze marketingactiviteiten kunnen wij op verschillende factoren invloed uitoefenen om te komen tot webshop sales. Deze factoren zijn: Traffic, CTR (doorklikratio) en AOV. In overleg met jou stellen we een strategie op die past bij jouw beoogde target.

Onze aanpak naar
meer webshop sales

Je hebt een webshop – of gaat een webshop starten – en wilt (meer) webshop genereren. Hiervoor ben je bij de Fellows aan het juiste adres! We starten met een intake, waarin we kennis met jou maken. Wat voor webshop heb je of wil je gaan starten? Welke producten verkoop je? Wat is de focus doelgroep? Het zijn een aantal vragen die we in een open gesprek doornemen.

Het wederzijdse vertrouwen is er en de samenwerking is gestart! We duiken in je account(s) en analyseren bestaande data van jouw webshop. Welke kanalen zijn effectief? Welke kanalen werken niet? Deze inzichten nemen we mee in de strategiebepaling.

Samen gaan we harde doelen stellen rondom jouw webshop sales. Welke marges hanteer je voor jouw producten? Welke ROAS of POAS moeten wij aanhouden? Welke groeidoelstelling heb je? Op basis van jouw wensen, doelen en onze vragen gaan we aan de slag met strategiebepaling.

Voordat we ‘live’ gaan met de campagnes, willen we een goed fundament wegzetten. Google Analytics, GA4, Google Tag Manager en Hotjar worden ingericht. Hiermee kunnen we alle activiteiten doormeten en de effecten van onze marketingactiviteiten inzichtelijk maken. Hoeveel sales genereren we? En via welk kanaal? Welke ROAS, POAS behalen we? Welke groei maken we door ten opzichte van vergelijkbare periodes in het verleden? Prettige cijfers voor jou, maar ook voor ons! Wij voeren graag aanpassingen door op basis van data.

Ready to rumble! We gaan gas geven met de verschillende kanalen, campagnes en werkzaamheden. We zetten de kanalen en advertenties in die aansluiten op jouw webshop, doelgroep en producten. Verschillende diensten waarmee we aan de slag kunnen gaan, zijn:

Meten is weten! We monitoren de online marketing activiteiten en voeren continu optimalisaties door. Alles met als doel om tegen zo laag mogelijke kosten, zoveel mogelijk sales te realiseren. De resultaten bespreken we periodiek met elkaar. Digitaal, fysiek of via een real-time dashboard. Wat jij het prettigst vindt!

Equalité ziet enorme stijging in ROAS door inzet influencer marketing

YourFellow dé partner is om jouw webshop sales te verhogen!

Iets meer bewijskracht nodig? We geven je graag een aantal argumenten:

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren