Zoekmachine adverteren

Wil je meer verkeer vanuit de zoekmachine naar jouw website genereren. En mag dit niet te lang duren? Dan is zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, ‘the way to go’. Klinkt eenvoudig, toch? Alleen wil je schieten met hagel voorkomen. Het opzetten van effectieve, slimme campagnes vraagt deskundigheid én aandacht. De Fellows zijn certificeert in Google Ads & Microsoft Ads.

PvG©-20211203_83A6942
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0295
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0279

Slimme campagnes ingericht op KPI’s als CPA, ROAS of POAS

Een groot voordeel van zoekmachine adverteren (ten opzichte van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie)? Direct resultaat!

Wanneer je campagnes inricht binnen Google Ads word je met jouw advertentie direct zichtbaar binnen de zoekmachine. En met een goede advertentie en achterliggende strategie trek je verkeer naar jouw website of webshop. Een nadeel? Je betaalt voor iedere klik op de advertentie. Dat worden hoge advertentiekosten, hoor ik je denken?

Het inrichten van slimme campagnes zijn de oplossing voor je problemen en twijfels. Geen onzekerheden over de advertentiekosten en ook handmatig bieden is verleden tijd. Wij kijken naar het eindresultaat en sturen op basis van de met elkaar vastgestelde KPI’s bij. De laagste CPA of de hoogste ROAS/POAS; daar gaan we voor!

Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine adverteren zetten wij in om de online vindbaarheid van jouw website te verhogen:

Sparren met een SEA-expert? 

Smart bidding en Performance Max

De Fellows volgen trends en ontwikkelingen binnen Google Ads nauwlettend op de voet. Machine learning-technieken, zoals Smart Bidding en Performance Max omarmen we en zetten we in om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. 

Daarnaast ontwikkelen en delen we scripts met elkaar die bepaalde handelingen automatiseren. Zo hebben we een weerscript ontwikkeld die campagnes bijstuurt op basis van de weersomstandigheden. Tof toch?

YourFellow is Google en Microsoft Partner

YourFellow is Google en Microsoft advertising partner. Onze consultants zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van Google Ads: Zoeken, Display, Mobiel, Video en Shopping. Google Partner word (en blijf) je niet zomaar. Onze consultants leggen jaarlijks verschillende examens af. 

Als Google en Microsoft advertising Partner profiteren wij van diverse voordelen, zoals trainingen, inzichten, toegang en support. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. 

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Bracefox krijgt een organische kick-start door middel van  AI 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren