Google Ads

Wil je in korte tijd meer verkeer of potentiële klanten vanuit Google naar je website aantrekken? Dan is adverteren in Google een oplossing voor je. Bij YourFellow begrijpen we de kracht van Google Ads om meer zichtbaarheid, verkeer en conversie te realiseren. Het opzetten van effectieve, slimme campagnes vraagt deskundigheid en aandacht. Onze specialisten zijn gecertificeerd, worden door Google regelmatig uitgenodigd voor sessies en bovendien zijn we Google Partner.

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0461
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0216
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0266

Waarom adverteren in Google Ads?

Elke minuut verwerkt Google miljarden zoekopdrachten wereldwijd. Daarom is jouw doelgroep altijd in Google Ads te vinden. Adverteren in Google biedt zowel B2B- als B2C-bedrijven mogelijkheden om hun doelgroep effectief te bereiken. Volgens onderzoeksbureau Forrester start 71% van iedere aankoop met een online zoekopdracht. Hoe eerder je onder de aandacht bent van een mogelijke koper, hoe beter. Door middel van Google ads kun je dit op korte termijn realiseren. Het grote voordeel van Google Ads is dat je alleen maar betaalt voor resultaat. Het aantal klikken naar je website dus! Voor een vertoning van je advertentie betaal je in de search-campagnes niks. Wil je een duurzamere manier van zichtbaarheid voor elkaar krijgen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie.

Ontdek de kracht van de verschillende Google Ads campagne types

Binnen Google Ads zijn er verschillende campagne types die helpen om je marketingdoelen en je doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken. Of je nu op zoek bent naar meer websiteverkeer, conversie of merkbekendheid, door middel van het inzetten van de verschillende campagne types kun je je marketing doelstellingen behalen. Als we voor jullie aan de slag mogen met het opzetten en beheren van Google Ads campagnes, zullen we dan ook altijd eerst inzage moeten krijgen in je bedrijfsdoelstellingen, doelgroep en het landschap waarin jullie actief zijn, zodat we een op maat gemaakte strategie kunnen ontwikkelen die het beste past bij de groeiambitie die je organisatie heeft.

Dit zijn de meest gebruikte campagne types in Google ads:Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine adverteren zetten wij in om jouw producten of diensten te promoten via Bing of Google.

Sparren met een Google Ads-expert? 

1. Zoeknetwerk campagnes

Campagnes in het zoeknetwerk zorgen ervoor dat je advertenties worden weergegeven op basis van specifieke zoekwoorden en zinsdelen op Google. Dit campagnetype is ideaal voor het genereren van direct verkeer naar uw website, het vergroten van merkzichtbaarheid en het aantrekken van potentiële klanten die al interesse hebben getoond in jouw producten of diensten.

2. Display campagnes

Met campagnes in het Display netwerk worden ads vertoond op een breed scala aan websites, mobiele apps en YouTube-video’s die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Deze campagnetypes zijn ideaal voor het vergroten van merkbekendheid, het bereiken van een breder publiek en het genereren van interesse in jouw producten of diensten via visuele en op tekst gebaseerde advertenties.

3. Shopping campagnes

Shopping campagnes zijn specifiek ontworpen voor e-commerce bedrijven, en tonen productadvertenties aan gebruikers die op zoek zijn naar specifieke producten op Google. Dit campagnetype is ideaal voor het promoten van jouw productcatalogus, het genereren van verkeer naar jouw online shop en het stimuleren van conversies door potentiële klanten rechtstreeks naar productpagina’s te leiden.

4. Video campagnes via Youtube

Met dit type campagne kun je videoadvertenties weergeven op YouTube en het Google Display Netwerk. Dit campagnetype is ideaal voor het vertellen van een verhaal, het demonstreren van producten of toelichten van diensten en het betrekken van uw doelgroep via aantrekkelijke video content. Met verschillende advertentie-indelingen, zoals TrueView-in-stream, TrueView-discovery en bumperadvertenties, kiezen wij samen met jullie juiste videocampagnes op basis van jullie doelstellingen en budget.

5. App-campagnes

App-campagnes zijn ontworpen voor adverteerders die hun mobiele apps willen promoten op verschillende Google-platforms, waaronder Google Zoeken, Google Play, YouTube en het Google Display Netwerk. Met app-campagnes kunnen adverteerders nieuwe app-installaties genereren, gebruikers betrekken bij hun apps en conversies stimuleren binnen de app-omgeving.

YourFellow is Google Partner

YourFellow is Google (en Microsoft) advertising partner. Onze consultants zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van Google Ads: Zoeken, Display, Mobiel, Video en Shopping. Google Partner word (en blijf) je niet zomaar. Onze consultants leggen jaarlijks verschillende examens af. 

Als Google en Microsoft advertising Partner profiteren wij van diverse voordelen, zoals trainingen, inzichten, toegang en support. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren