Google Ads

Google Ads is een krachtig online advertentieplatform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om hun zichtbaarheid op het internet te vergroten. Met behulp van Google Ads kunnen adverteerders hun producten en diensten aan een wereldwijd publiek presenteren en gericht potentiële klanten bereiken. In deze tekst zullen we dieper ingaan op de essentie van Google Ads, de voordelen ervan voor bedrijven en hoe dit platform kan worden gebruikt om effectieve online advertentiecampagnes te creëren. Leer hoe Google Ads jouw bedrijf kan helpen om op te vallen in de digitale wereld en jouw doelgroep te bereiken.

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0461
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0216
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0266

Hoe werkt Google Ads?

De werking van Google Ads draait om het creëren van doelgerichte advertentiecampagnes die worden weergegeven in de zoekresultaten van Google en op andere websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk.

Het proces begint met het selecteren van relevante zoekwoorden die overeenkomen met de producten of diensten die je aanbiedt. Wanneer gebruikers deze zoekwoorden invoeren in Google, worden jouw advertenties weergegeven bovenaan of onderaan de zoekresultatenpagina. Je betaalt alleen wanneer een gebruiker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt, wat het pay-per-click (PPC) model wordt genoemd.

Google Ads biedt ook uitgebreide targetingopties, waarmee je jouw advertenties kunt richten op specifieke locaties, leeftijdsgroepen, interesses en zelfs het type apparaat dat gebruikt wordt. Dit stelt je in staat om jouw advertenties te tonen aan de juiste doelgroep, wat de kans op conversies verhoogt.

Bovendien kan je de prestaties van jouw campagnes nauwlettend volgen en meten. Je krijgt inzicht in het aantal klikken, vertoningen, conversies en de return on investment (ROI) van jouw advertenties. Met deze gegevens kan je jouw campagnes optimaliseren en je advertentiebudget efficiënter beheren.

Wat kost adverteren op Google?

Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine adverteren zetten wij in om jouw producten of diensten te promoten via Bing of Google.

Sparren met een Google Ads-expert? 

De mogelijkheden van Google Ads

In het verleden kon je alleen adverteren in Google Ads met een tekstadvertentie. Je zorgde dan dat je de juist zoektermen instelde en Google liet dan jouw tekst bovenaan zien. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden om te adverteren. Zo kun je adverteren met afbeeldingen van producten, video’s en display banners. Daarnaast kun je je advertentie ook op andere plekken tegenkomen, zoals in je mailbox, op YouTube of een andere website met ruimte voor een advertentie.

Door deze vele mogelijkheden is het voor elk bedrijf en elke soort campagne aantrekkelijk om te adverteren met Google. Voor een kleding webshop is het bijvoorbeeld van belang om te adverteren met afbeeldingen van hun producten. En een website die videoblogs maakt, zal hoogstwaarschijnlijk video’s inzetten om te adverteren.

Google Ads uitbesteden?

Ben je benieuwd wat adverteren via Google jouw bedrijf kan opleveren? Onze Google Ads specialisten helpen u graag verder. Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek met ze aan, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken voor jouw bedrijf.

YourFellow is Google advertising partner. Hierdoor profiteren wij van diverse voordelen, zoals trainingen, inzichten, toegang en support. Mede dankzij deze voordelen kunnen wij jou nog beter van dienst zijn. 

 

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?

Een greep uit onze succesverhalen

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Bracefox krijgt een organische kick-start door middel van  AI 

Equalité ziet enorme stijging  in ROAS door inzet van influencer marketing

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren