Microsoft Ads

Wil je snel meer verkeer vanuit zoekmachines naar jouw website genereren? Dan is zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, de ideale oplossing. Klinkt eenvoudig, toch? Maar om te voorkomen dat je schiet met hagel, vraagt het opzetten van effectieve en slimme campagnes deskundigheid en aandacht. Bij YourFellow zijn we gecertificeerd in Microsoft Advertising.

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0461
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0216
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0266

De mogelijkheden van Bing en Yahoo! Advertising

Microsoft Advertising biedt adverteerders de mogelijkheid om hun producten en diensten te promoten op de zoekresultatenpagina’s van zowel Bing als Yahoo!. Hoewel Google in Nederland een marktaandeel van 93% heeft, spelen Bing (4%) en Yahoo (1%) ook een belangrijke rol in het zoeklandschap.

Door naast Google Ads ook gebruik te maken van Microsoft Advertising, kun je jouw SEA-strategie verder optimaliseren en een breder publiek bereiken. Hiermee vergroot je niet alleen je zichtbaarheid, maar ook je kansen om waardevolle klanten aan te trekken die mogelijk minder worden benaderd via andere kanalen.

Wat kost adverteren via Microsoft Ads?

Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine adverteren zetten wij in om jouw producten of diensten te promoten via Bing of Google.

Sparren met een Microsoft Ads-expert? 

De voordelen van Microsoft Advertising ten opzichte van Google

Microsoft Advertising biedt een scala aan voordelen die het een aantrekkelijk alternatief en aanvulling maken op Google Ads voor je zoekmachine advertentiecampagnes. De drie voordelen die eruit springen ten opzichte van Google Advertising zijn:

1. Minder concurrentie dan op Google

Met minder adverteerders die strijden om dezelfde zoekwoorden, is de concurrentie op Bing en Yahoo! aanzienlijk lager dan op Google. Dit kan resulteren in betere posities voor jouw advertenties en een hogere zichtbaarheid.

2.Lagere kost per klik (CPC’s)

Adverteren op Bing en Yahoo! via Microsoft Advertising kan leiden tot lagere kosten per klik in vergelijking met Google Ads. Dit betekent dat je meer verkeer naar je website kunt trekken zonder dat je snel door je budget heen bent.

3. Linked-in Targeting

Dankzij de integratie met LinkedIn (eigendom van Microsoft), biedt Microsoft Advertising unieke targetingmogelijkheden. Je kunt je advertenties richten op specifieke industrieën, functietitels, bedrijven, en meer. Dit maakt het mogelijk om zeer gerichte en effectieve campagnes te voeren.

Benieuwd naar alle voordelen van Microsoft Advertising? Lees ze in onze blog

Manieren om te adverteren op Microsoft Ads

Microsoft Advertising biedt een breed scala aan advertentiemogelijkheden om je doelgroep effectief te bereiken en je marketingdoelen te realiseren. De belangrijkste advertentievormen voor Microsoft Advertising zijn:

  • Microsoft zoekadvertenties: Zoekadvertenties worden weergegeven boven of onder de organische zoekresultaten op Bing en Yahoo!. Je kunt gerichte zoekwoorden selecteren om je advertenties te tonen aan gebruikers die relevante zoekopdrachten uitvoeren.
  • Shopping-advertenties: Deze advertenties tonen je producten met afbeeldingen, prijzen en beschrijvingen boven de zoekresultaten. Door een productfeed te uploaden, kunnen jouw producten automatisch worden weergegeven in relevante zoekopdrachten.
  • Display-advertenties: Visuele advertenties die worden weergegeven op partnerwebsites binnen het Microsoft Audience Network. Ze kunnen afbeeldingen, video’s en interactieve elementen bevatten, wat helpt bij het vergroten van merkbekendheid en retargeting.

 

Naast zoek-, shopping- en display-advertenties biedt Microsoft Advertising diverse andere mogelijkheden. Uniek binnen Microsoft Ads is de mogelijkheid om LinkedIn-targeting toe te passen. Hiermee kun je op basis van bijvoorbeeld functietitels en industrieën targeten, ideaal voor B2B-marketing en een belangrijk voordeel ten opzichte van Google Ads.

Aan de slag met Microsoft Advertising

Wil jij aan de slag met Microsoft Advertising voor jouw business? Of heb je misschien vragen over Microsoft Advertising? Wij staan klaar om jouw te helpen! Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts. We bekijken graag de mogelijkheden van Microsoft Ads voor jouw bedrijf.

YourFellow is Microsoft advertising partner. Hierdoor profiteren wij van diverse voordelen, zoals trainingen, inzichten, toegang en support. Wij kunnen jou nog beter van dienst zijn, dankzij deze voordelen.

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Groei via een sterke focus op ‘nieuwe klanten’ voor Olcay Gulsen Beauty (OGB)

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren