Microsoft Ads

Microsoft Ads is een online advertentieplatform dat wordt aangeboden door Microsoft. Het stelt adverteerders in staat om advertenties weer te geven aan potentiële klanten op zoekmachines zoals Bing en Yahoo. Met Microsoft Ads kunnen adverteerders hun advertenties targeten op basis van zoekwoorden en demografische gegevens, zodat ze hun doelgroep effectief kunnen bereiken.

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0461
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0216
CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0266

Hoe werkt Microsoft Ads?

Het doel van adverteren met Microsoft Ads is om online advertenties te maken en te verspreiden via het Microsoft Advertising-platform. Dit platform stelt adverteerders in staat om hun producten, diensten of websites te promoten op verschillende Microsoft-eigendommen, waaronder de zoekmachine Bing, het Microsoft Audience Network en partnersites.

Microsoft Ads maakt gebruik van een pay-per-click (PPC) advertentiemodel. Dit houdt in dat je als bedrijf een bepaald bedrag betaald wanneer iemand op jouw advertentie klikt. Je stelt een dagbudget in waar niet overeen mag worden gegaan. Zo voorkom je onverwachte kosten.

Wat kost adverteren via Microsoft Ads?

Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine adverteren zetten wij in om jouw producten of diensten te promoten via Bing of Google.

Sparren met een Microsoft Ads-expert? 

Wat zijn de mogelijkheden van Microsoft Ads?

Net als Google Ads biedt Microsoft Ads verschillende mogelijkheden voor bedrijven om te adverteren. Zo kan je kiezen voor zoek-, display-, shopping- of videoadvertenties. Je kan ook meerdere advertenties tegelijkertijd laten lopen.

Microsoft Bing is een zoekmachine die voornamelijk in de zakelijke markt veel gebruikt wordt. Dit komt om dat Microsoft Bing als standaard zoekmachine staat ingesteld op een Windows Device. Veel conversies zullen dus afkomstig zijn van een desktop apparaat. Doordat het een standaard zoekmachine is, hebben zoekopdrachten in Microsoft Bing vaak een hoog conversieratio.

Microsoft Ads heeft vele voordelen, waardoor het voor veel bedrijven aantrekkelijk is om dit te gebruiken voor hun bedrijf.

Aan de slag met Microsoft Advertising

Wil jij aan de slag met Microsoft Advertising voor jouw business? Of heb je misschien vragen over Microsoft Advertising? Wij staan klaar om jouw te helpen! Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts. We bekijken graag de mogelijkheden van Microsoft Ads voor jouw bedrijf.

YourFellow is Microsoft advertising partner. Hierdoor profiteren wij van diverse voordelen, zoals trainingen, inzichten, toegang en support. Wij kunnen jou nog beter van dienst zijn, dankzij deze voordelen.

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Bracefox krijgt een organische kick-start door middel van  AI 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren