Zoekmachine optimalisatie

Wil je meer verkeer naar jouw website genereren, zonder hiervoor te adverteren? Zoekmachine optimalisatie (SEO) is hetgeen waarrmee je aan de slag moet! Door met SEO te starten, werk je structureel aan de online vindbaarheid van jouw website. Op een duurzame manier met een langdurig effect.

CopyrightPetervanGeest-YourFellow20220520_83A0094
Marielle van Loenhout

Een SEO-audit als vertrekpunt

We starten onze zoekmachine optimalisatie (SEO)-werkzaamheden altijd met een SEO-audit, oftewel een 0-meting. Hoe scoort jouw website op de belangrijke pijlers (techniek, content en autoriteit) binnen SEO? Deze audit met een bijpassend actieplan vormt het vertrekpunt van de verdere SEO-activiteiten. Het zou namelijk zonde zijn als we structureel met content aan de slag gaan, maar de techniek van de site niet op orde is en content niet juist wordt geïndexeerd.

Zoekwoordonderzoek: inzichten in het zoekgedrag van de doelgroep

Naast de SEO-audit verdiepen we ons in jouw doelgroep. Wie is jouw doelgroep en hoe zoekt deze online? Wie zijn jouw concurrenten en hoe scoren zij? Welke zoekwoorden gebruikt de doelgroep die interessant zijn voor jouw bedrijf? Zoektermen met hoge zoekvolumes en een interessante concurrentiescore; daar gaan we naar op zoek!

Diensten

Verschillende diensten binnen zoekmachine optimalisatie zetten wij in om de organische vindbaarheid van jouw website te verhogen.

Sparren met een SEO-expert? 

De drie pijlers van zoekmachine optimalisatie

Techniek

De techniek van de website speelt een belangrijke rol in de online vindbaarheid. Een technisch geoptimaliseerde website is namelijk beter vindbaar én prettiger voor de bezoekers. Aan de slag met de techniek? We helpen je graag!

Content

SEO-geoptimaliseerde content, zoals blogs, afbeeldingen en whitepapers zijn onmisbaar voor een goede organische vindbaarheid. Combineer cornerstone- met dynamische content. Je trekt hierdoor meer bezoekers aan en behaalt een hogere positie in de zoekmachines. Aan de slag met content? Schakel de hulp in van onze contentspecialist!

Autoriteit

Zeker zo belangrijk is linkbuilding. Hierbij draait het om het ‘bouwen’ van links van externe websites naar jouw website. Wij helpen je met het opbouwen van autoriteit binnen jouw vakgebied. Hoe hoger de autoriteit van een website is, hoe hoger je scoort in de resultaten van de zoekmachines.

Wat is jouw
marketing uitdaging?

Vul dit formulier in en krijg vandaag nog een fellow aan de lijn!

Hidden
Hidden
Waar kan YourFellow mee helpen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een greep uit onze succesverhalen

Succesvolle employer branding campagne zorgt voor een vliegende start

De ultieme beleving bij het BBQ Experience Festival 

Bracefox krijgt een organische kick-start door middel van  AI 

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 50
4761 DB Zevenbergen
Parkeren