Join de fellows

Word jij onze nieuwe fellow? Check of er een vacature bij jou past, of stuur een open sollicitatie.

Lead social media

Bij YourFellow krijg jij de kans om het social media team op te richten en te leiden. Jij bent de specialist die spot-on strategieën ontwikkelt voor onze opdrachtgevers, of het nu onderdeel is van een groot digitaal vraagstuk of als strategie op zichzelf.
Fulltime

|

36-40 uur

Stage online marketing

Wil jij je graag verder ontwikkelen en verdiepen in de online marketing wereld? Bij YourFellow hebben we een stageplaats beschikbaar (minimaal 4 maanden) op het gebied van online marketing. Ben je klaar om de kneepjes uit het vak te leren?
Fulltime

|

36-40 uur

Digital marketing consultant

We zoeken een digital marketing whizzkid! Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Heb je minimaal twee jaar bureau-ervaring? Dan biedt YourFellow een toffe uitdaging! Word jij onze nieuwe Fellow, die dagelijks online groei voor onze klanten bewerkstelligd?
Fulltime

|

36-40 uur

Ons DNA

Ambitieus, nieuwsgierig en persoonlijk; drie eigenschappen die alle Fellows van nature bezitten. Eigenschappen die goed van pas komen in een digitale wereld, waarin innovaties zich in een razend tempo opvolgen. Juist door onze opdrachtgevers in deze innovaties mee te nemen, willen wij vooruitgang en voorsprong realiseren. Niet op een ‘robotachtige’ manier, maar met een persoonlijke touch en vanuit oprechte interesse. Geloof ons: we zijn net mensen 😉

Veel leren, maar ook ruimte voor plezier

Het unieke aan YourFellow? Een onwijs betrokken team met een gemeenschappelijke deler: passie voor online marketing. Een team dat onwijs veel weg heeft van een vriendengroep, waarin wordt gelachen, gehuild en gefeest. Maar bovenal iedere dag ontzettend hard wordt gepresteerd en we elkaar challengen! De beste resultaten voor onze klanten realiseren; daar gaan we voor!

Aandacht voor lichaam én geest!

Na een dag (online) groei voor onze opdrachtgevers, is het tijd om onze spieren te laten groeien😉. Op dinsdag sluiten we de dag af met een bootcamp bij SGZ Sport & Wellness 🏋️‍♂️ Niet alleen omdat het goed is voor lichaam en geest, maar ook omdat het goed is voor de teambuilding!

Staat jouw droomjob 
er niet tussen?

We zijn altijd op zoek naar talent. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op

Ook werken voor
de tofste opdrachtgevers?

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren

Wij zijn Yourfellow,
jouw digitale groei
start hier

Noordhaven 84
4761 DC Zevenbergen
Parkeren